“Van Revisiewerk, werktekening modificatie tot aan het tekenen van nieuwe ontwerpen!”

Revisiewerk

Ik ontvang graag uw revisietekeningen, denk hierbij aan een ingescande PDF tekening met eventueel foto’s of andere relevante details met de door u gemaakte aanpassingen duidelijk vermeld. Daarbij een ZIP bestand met DWG tekening(en) van het project zodat ik de aanpassingen kan verwerken. En ik zorg ervoor dat u de tekening volledig en gedetailleerd retour ontvangt in PDF en DWG. Ook zal ik de tekeningenlijst voor u aanpassen als u deze meestuurt.

Werktekening modificatie

Wilt u mij vooraf een werktekening laten maken voor uw monteur? Dat kan! Ik ontvang graag een tekening met een gedetailleerde uitleg van de benodigde werkzaamheden en zal ervoor zorgen dat uw monteur precies weet wat er moet gebeuren.

Ontwerp tekening

Ook voor het intekenen van nieuwe ontwerpen kunt u bij mij terecht. Heeft uw ontwerper even geen tijd om het in te tekenen? Geen probleem,! Ik hoor graag wat het plan is en zal hierop de tekening maken.

Een paar laatste dingetjes.

*Voor alle diensten geldt dat ik alle vooraf benodigde informatie zoals details, foto’s en DWGbestanden via de mail dien te ontvangen.

*Graag ontvang ik vooraf hoeveel uur u berekend heeft voor het werk zodat ik hier ook vooraf een oordeel over kan vellen en tijdig kan aangeven of dit gaat lukken.

*Wilt u mij inhuren voor groot tekenwerk voor langere periode? Stuur uw aanvraag via de mail zodat ik kan kijken of ik het in de gewenste periode kan leveren.