Als zelfstandige zet ik mij in voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit aan mijn klanten.

Mijn naam is Angelo Nijland uit Dordrecht. Ik heb een no nonsens mentaliteit en zet kwaliteit hoog in het vaandel. Ik heb jaren met veel plezier gewerkt voor mijn werkgever De Groot (voorheen Trigion) maar wegens relaties in het buitenland is werken op afstand voor mij een must geworden. Ik ben super gedreven om heel sprinkler Nederland als zzp’er te voorzien van gedetailleerde en correcte tekeningen middels Autocad.

Sinds begin 2018 werk ik als tekenaar in de sprinkler techniek en heb al heel wat mooie projecten mogen maken, met als hoogtepunt wel The Mall of the Netherlands te Leidschendam. Hier heb ik heel veel ervaring en een brede kennis op het gebied van het ontwerpen van sprinklerinstallaties opgedaan. Aangezien ik vaak op locatie heb gewerkt heb ik ook een brede kennis van materialen en uitvoeringstechnische zaken.

Als zelfstandige zet ik mij in voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit aan mijn klanten. Ik bouw graag langdurige relaties op met klanten maar ben ook in te zetten voor een snelle klus! Hoe dan ook zal ik er alles aan doen om het gewenste resultaat te leveren. In mijn vrije tijd blijf ik graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die plaatsvinden in de sprinklertechniek. Ik ben ook graag met mijn familie en vrienden, en ben altijd te porren voor een potje voetbal.

Ik kijk uit naar onze samenwerking en de uitdagingen die het met zich meebrengt! Bedankt voor het overwegen van mij als uw tekenaar in nood.